Svømming for alle

Svømming er aktiviteten for alle. Enten du er profesjonell svømmer, eller rehabiliterer etter kneoperasjon. Vann er mykt, lindrende for ledd, og god trim for hjertet. Mange fordeler for kropp og sinn. Vannsport er mer enn svømming.  Andre er vannaerobic, vannski, wakeboard, vannpolo, synkronsvømming, stup, vannbasketball og mer.

Norge og vannsport

I Norge har vi toppsvømmere som stadig markerer seg både nasjonalt og internasjonalt. Svømmehaller og lek introduseres tidlig for barn i Norge. Uansett hva slag gulv som trengs til svømmehallen, tribuner og andre arealer kan Byggmax hjelpe deg med gulv av mange slag. Skolene er flott arena for talenter å utvikle seg. Gjennom tidene har vi hatt mange talent i denne sporten. Med dagens svømmetalenter som Tomoe Zenimoto Hvas, Malene Rypestøl, Ingeborg Løyning og Henrik Chiristansen er Norge sterkt representert på verdenskartet. Med medaljer nasjonalt og internasjonalt skapes nye veier for nye talenter bak i rekkene. Motivasjon og hardt arbeid er formelen.

Norge er kjent for talenter i vannsport av mange slag. To ferske norske rekorder fra August i år i vannski markerer Norge nok en gang på kartet. Ungjentene Eline Vang, jump, og Nora Haandegard, slalom, overvinner nye mål og fremstår som flotte rollemodeller. Vannsport av ulike slag gir god aktivitet for liten og stor.

Barefoot er vannsport som og er i fremgang. Barefoot betyr at utøveren står på vannet på fotsålene, og henger etter en line festet til båt. Det konkurreres i grenene slalåm, tricks og hopping. Det er konkurranser nasjonalt og internasjonalt. Med verdensmesterskap, europamesterskap og oppvisning i de Olympiske Leker vinner sporten terreng. Til tross for at sporten er ung har den funnet mange tilhengere.